Nit Europea de la Recerca organitzat per la URV a Tortosa

Investigadors de la Càtedra CISTE realitzant formacions de reanimació cardiopulmonar a nens i nenes

El divendres 22 de setembre de 16.30h a 21.00h la plaça Espanya de Tortosa es va convertir en un espai de divulgació científica a través de tallers per a públic familiar.

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic de divulgació científica que té lloc cada any simultàniament a 300 ciutats de 30 països del continent. Des del 2018 la URV organitza a la demarcació de Tarragona aquesta iniciativa, que ha anat creixent i consolidant-se en aquests sis anys. L’objectiu de la Nit Europea de la Recerca és apropar la investigació i els seus protagonistes a públics de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació en un llenguatge planer i comprensible.

Tot això és possible gràcies al cofinançament del programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea i la col·laboració del consorci coordinat per la Universitat de Girona i del que formen part altres universitats i institucions públiques catalanes. A Tortosa també compta amb el patrocini de la Diputació de Tarragona i de l’Ajuntament de Tortosa.

La Càtedra d’Innovació i Simulació en Salut de les Terres de l’Ebre va participar activament en un dels tallers, realitzant formació per als nens i nenes d’un Suport Vital Bàsic amb DEA, on s’explicava l’algoritme del CCR i és practicava amb els torsos com en un cas real.

Compateix aquesta activitat!

– Horari: de 16:00h a 21:00h

– Categories: Salut i formació

Càtedra CISTE

– Telèfon: 977 46 40 90

– Correu: ciste@urv.cat

– Adreça: Av. de Remolins, 13-15, 43500 Tortosa, Tarragona (Campus URV)