Workshop Simulació i habilitats no tècniques aplicades a persones amb cronicitat i complexitat

Inauguració del Workshop amb Silvia Reverté, Mar Lleixà, Georgina Casanova i Matilde Villarroya

El dimecres dia 25 d’octubre de 09.30h a 14.00h a l’aula Magna del Campus Terres de l’Ebre – Universitat Rovira i Virgili de Tortosa, es va celebrar el primer Workshop organitzat per la Càtedra d’Innovació i Simulació en Salut de les Terres de l’Ebre juntament amb l’Hospital Santa Creu de Jesús.

El Workshop ha estat enfocat a les comunicacions i les cures en les persones amb malalties de cronicitat i complexitat. D’aquesta manera, s’han donat a conèixer les habilitats no tècniques envers aquest perfil de pacients, és a dir, les soft skills vinculades a la intel·ligència emocional: la comunicació, l’empatia, la comprensió, l’escolta activa, entre d’altres. A més, la jornada ha presentat un recull dinàmic i una investigació qualitativa que ha englobat el disseny de l’atenció sanitària, un model centrat en la persona.

Les ponències i les intervencions de la jornada han estat les següents:

  • Ingrid Roca Burgueño (Directora Serveis Territorials de Salut. Regió Sanitària de les terres de l’Ebre.): “Rehumanitzem les cures invisibles”.
  • Miquel Àngel Mas (Adjunt a la direcció i suport operatiu geriatria. Direcció Clínica Territorial de Cronicitat de la Metropolitana Nord.): “Dibuixar serveis sanitaris a partir de l’experiència del pacient”.
  • Sònia Gálvez Vicente (Coord. de l’Hospital de Dia de Malalties Neurodegeneratives. Hospital de la Santa Creu de Tortosa.): “Famílies en un entorn humanitzat”.
  • Álvaro Trampal Ramos (Enfermero de Simulación y creador de contenido. More Than Simulators.): “Connectar las habilidades no técnicas mediante simuladores”.
Compateix aquesta activitat!

– Horari: de 09:30h a 14:00h

– Categories: Salut i formació

Càtedra CISTE

– Telèfon: 977 46 40 90

– Correu: ciste@urv.cat

– Adreça: Av. de Remolins, 13-15, 43500 Tortosa, Tarragona (Campus URV)